MOTORSPORT

Video! Hurja tilanne Espanjan MM-rallissa – Auto päin järjestyksenvalvojia

Espanjan MM-rallissa nähtiin perjantaina hurja tilanne, kun irlantilaiskuljettaja Eamonn Bolandin ohjastama Ford Fiesta R5 -auto syöksyi todennäköisesti teknisen vian seurauksena kohti järjestyksenvalvojia.

Kyseessä oli perjantaina ajettu Espanjan MM-rallin neljäs erikoiskoe. Eamonn Boland yhdessä kartanlukijansa Michael Joseph Morrisseyn kanssa olivat saapumassa oikealle kääntyvään mutkaan, kun kaksikon Ford Fiesta R5 -auto jatkoikin todennäköisesti teknisen vian seurauksena suoraan ohi mutkan ja päin järjestyksenvalvojia, sekä heidän autoaan.

Hurjan näköisessä tilanteessa oli onneksi tällä kertaa mukana onneakin, sillä saamiemme tietojen mukaan henkilövahingoilta vältyttiin. Yksi järjestyksenvalvoja vietiin sairaalaan tutkimuksiin, mutta hänkin selvisi parilla isolla mustelmalla ja lihassäryllä. Sen sijaan järjestyksenvalvojien ja heidän autonsa sijainnin erikoiskokeella luulisi herättävän keskustelua jälkikäteen, toimittiinko tilanteessa täysin ohjeiden mukaisesti.

Boland ja Morrissey jatkoivat kilpailua lauantaina Ralli 2 -säännön myötä ja kun kilpailusta on nyt takana 10 erikoiskoetta, on heidän sijoituksensa WRC2-luokassa 22. Eroa luokkaa johtavaan Kalle Rovanperään nähden on kertynyt jo yli 44 minuuttia.

 

 

#FiestaR5 Rally RACC 2018

Julkaissut Only R FIA Perjantai 26. lokakuu 2018

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com