MOTORSPORT

Video! Portugalin EM-rallin voittajan näyttävä maaliintulo – “Kysyin häneltä, että mitä oikein teet”

Gilles Panizzi Espanjan MM-rallissa vuonna 2002 ja Alexey Lukyanuk 16 vuotta myöhemmin Portugalin EM-rallissa. Showmiehet ovat aina yleisön mieleen.

Monet varmasti muistavat Gilles Panizzin komeat “donitsit” Espanjan MM-rallissa 16 vuotta sitten, kun ranskalainen päätti ilahduttaa yleisöä viimeisellä erikoiskokeella. Panizzi johti kilpailua tuossa vaiheessa ylivoimaisesti ja kun yhdessä MM-sarjan klassikkomutkissa yleisöä oli tuttuun tapaan paikalla hurja määrä, niin Panizzi päätti pyöräyttää Peugeotillaan muutaman ylimääräisen kierroksen yleisön hurratessa villisti.

Aivan yhtä paljon ei ollut yleisöä Portugalin EM-rallin viimeisen erikoiskokeen loppuvaiheessa tänä vuonna, kun ennen viimeistä erikoiskoetta yleiskilpailua 47,9 sekunnin turvin johtanut Alexey Lukyanuk päätti tehdä “panizzit”.

– Olin niin onnellinen, että tein muutamat “donitsit” tuossa ennen maalia, Lukyanuk naurahti viimeisen erikoiskokeen maalissa.

Lukyanukin kartanlukija Alexey Arnautov kommentoi kuljettajansa ylimääräistä ohjelmanumeroa kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Sillä hetkellä en ihan täysin ymmärtänyt mitä oli tapahtumassa. Kysyin häneltä, että mitä oikein teet ja hän vastasi, että “olen niin onnellinen”, Arnautov nauratti mediaa.

Katso alapuolelta videot niin Panizzin, kuin Lukyanukin “donitseista”.

 

Alexey Lukyanuk a celebrar a vitória

Julkaissut Joana Rodrigues 24. maaliskuuta 2018

 

 

Puulan Aurinkoranta

 

Lue myös! Viides kerta toden sanoi, Lukyanuk palasi EM-voittajaksi – “Ei ollut helppoa kontrolloida omaa ajoa” (25.3.2018)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com