MOTORSPORT

Vilander jatkaa Ferrarilla, mutta vaihtaa sarjaa – “Odotan mielenkiinnolla uusia haasteita”

Toni Vilander jatkaa uraansa tänä vuonna Ferrarin tehdaskuljettajana, mutta sarja tulee vaihtumaan. Samalla Vilander vaihtaa Risi Competizione -tallista R.Ferri Motorsport -talliin.

Toni Vilander, 37, kilpailee tänä vuonna Pirelli World Challenge -sarjassa, jonka yhteentoista osakilpailuun kankaanpääläinen tulee osallistumaan R.Ferri Motorsport -tallin Ferrari 488 GT3 -autolla.

– Uusi sarja siksi, koska IMSA-sarjassa Risi Competizione ei aja koko kautta. Aloite uudesta sarjasta tuli Ferrarilta ja ei minulla mitään sitä vastaan ollut. Odotan mielenkiinnolla uusia haasteita, Vilander kommentoi Moottoriurheilu.tv:n tiedotteessa.

Pirelli World Challenge -sarjan osakilpailut ajetaan Pohjois-Amerikan radoilla ja kolme niistä IndyCar-sarjan lisäluokkana. Kausi käynnistyy 9.-11. maaliskuuta Floridasta.

– PWC on vähän erilainen kuin IMSA. Kisat ovat lyhyempiä ja siellä on kaksi kisalähtöä joka viikonloppu. Osassa kisoja meitä on kaksi kuskia ja osan ajan yksin, Vilander taustoittaa.

R.Ferri Motorsport -tallille Pirelli World Challenge -sarja on tuttu jo aiemmilta vuosilta, joten mistään tulokastallista ei voida puhua.

– Olemme innoissamme paluusta sarjaan tänä vuonna kuljettajalla, joka on menestynyt hienosti Ferrarilla, tallipäällikkö Remo Ferri hehkuttaa.

Tutustu! Pirelli World Challengen kotisivut

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Lähde: Moottoriurheilu.tv

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com