Grönholmilla vaikeaa Latviassa: “Suoraan sanottuna ottaa aikalailla päähän”

2.10.2016 / 17:51
Pipo päähän ja baanalle! Niclas Grönholmin MM-startti Latviassa oli vaikea, kuitenkin muillakin suomalaisilla. (kuva: Jakub Nitka)

[ A- ] / [ A+ ]

Niclas Grönholm lähti tavoittelemaan paikkaa 12 parhaan joukossa rallicrossin MM-sarjan Latvian osakilpailussa viikonloppuna. Sunnuntaina päätökseen ajettujen karsintaerien jälkeen Grönholm löytyi kuitenkin vasta sijalta 17. Inkoolainen oli pettynyt ajoonsa.

– Tällä kertaa tulokset kyllä kertovat paljon miten viikonlopun ajo sujui kohdaltani eli huonosti meni. Suoraan sanottuna ottaa aikalailla päähän, Grönholm totesi pettyneenä.

Lauantaina Grönholmilla oli ongelmia auton moottorissa, kun turboletku rikkoutui.

– Toisessa erässä pamahti turboletku ja se erä meni siihen. Kahden erän jälkeen olin jo sen verran kaukana, että jatkopaikkaa ei enää sunnuntain erissä ollut mahdollista lunastaa. Näissä ympyröissä pitää pystyä tasaisen kovaan suoritukseen, jos mielii semeihin, Grönholm sanoi.

Latvian osakilpailun ratkaisupäivänä sade kasteli radan liukkaaksi ja monella kuljettajalla oli vaikeuksia pysyä ajolinjallaan.

– Auton pitäisi sopia ihan hyvin sadekelille, mutta nyt meidän tiimi ei siihen sunnuntaina pystynyt. Jostakin syystä oli hermostunutta menoa kaikilla, Grönholm arvioi.

Rallicrossin MM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu on edessä lokakuun puolivälissä Saksassa.

Lähde: Niclas Grönholmin tiedote

Lue myös:

Sebastien oli sunnuntain nimi rallissa ja rallicrossissa

Rajala pettyi EM-rallicrosskauteensa

 


Facebook kommentit