MOTORSPORT

Kuvat! Tukiaisen ja Badiun rajut ulosajot keskeyttivät Äänekosken erikoiskokeen

Suomen MM-rallin kuudennella erikoiskokeella nähtiin kaksi rajua ulosajoa.

Urallaan neljättä kertaa Suomen MM-ralliin osallistunut kokenut rallikuljettaja Tomi Tukiainen nähtiin nyt ensimmäistä kertaa nelivetokaluston ratissa Keski-Suomen legendaarisessa sorasirkuksessa. Tukiainen ilmoitti ennen kilpailua lähtevänsä vain nautiskelemaan hienosta kilpailusta ja upeista sorateistä, ilman tulostavoitetta. Tukiaisen ja kartanlukija Mikko Pohjanharjun kilpailu päättyi kuitenkin kuudennalla erikoiskokeella tapahtuneen ulosajon seurauksena.

Samaisella Äänekosken erikoiskokeella ulos ajoi myös junioreiden MM-pisteissä kahdeksantena oleva romanialainen Raul Badiu, joka viiden ajetun erikoiskokeen jälkeen taisteli tiukasti junioreiden kärkikolmikon sijoituksista. Badiu oli neljäntenä, 19,1 sekunnin päässä kärjestä, mutta kolmanteen sijaan oli eroa vain 3,6 sekuntia.

Neste Rallin tiedotus julkaisi ulosajojen jälkeen tiedotteen, jonka mukaan molempien ulosajoissa olleiden autojen miehistöt vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Kyseinen erikoiskoe keskeytettiin ja ne kilpailijat, jotka eivät ehtineet starttaamaan erikoiskokeelle, siirrettiin vaihtoehtoiselle reitille.

 

 

Lue lisää! Lindholmin hyvin alkanut kilpailu päättyi kiveen – “Siinä ei ollut mitään tehtävissä” (2.8.2019)

Teksti: Jari Hotti, Jyväskylä
toimitus@urheiluuutiset.com

 

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com