Rovaniemen MM-rallille tärkeä kumppani – “Markku ilmoittautui heti neuvotteluihin”

19.1.2021 / 09:40
Rovaniemen MM-ralli ajetaan helmikuun viimeisenä viikonloppuna.

[ A- ] / [ A+ ]

Markku Raution johtama M.Rautio Oy on solminut pääyhteistyökumppanuuden Arctic Rally Finlandia, Rovaniemen MM-rallia, järjestävän AKK Sports Oy:n kanssa.

AKK Sports Oy järjestää tänä vuonna Suomessa kaksi MM-rallia, kun perinteisen Jyväskylän osakilpailun rinnalle saadaan Rovaniemen seudulla helmikuun viimeisenä viikonloppuna ajettava talvinen MM-ralli. Arctic Rally Finland nimeä kantava Rovaniemen MM-ralli julkisti aiemmin pääyhteistyökumppaneistaan yritysrahoitustoimija CapitalBoxin ja nyt mukaan on liittynyt Markku Raution johtama M.Rautio Oy.

– Kun MM-rallin järjestämiseen kartoitettiin tarvittavia varoja, Markku ilmoittautui heti mukaan neuvotteluihin, rakentaen samalla yhteistyösiltojamme muihinkin paikallisiin organisaatioihin. Tämän kaltainen yhteistyö on arvokasta paitsi meille, myös erinomainen esimerkki alueellisesta elinvoimaisuustoiminnasta, AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter korostaa tiedotteessa.

Lapin siltojen rakentajanakin tunnetun Raution tavoitteena on tuoda elinvoimaistavaa yhteistyötä koko Rovaniemen alueelle.

– Kyseessä on historiallinen tapahtuma ja ainutkertainen mahdollisuus kaikille alueen yrityksille, yhteisöille ja päättäjille. Uskon yhteistyörahan tuovan rovaniemeläisille toimijoille moninkertaisesti hyvää MM-rallin keräämän kansainvälisen julkisuuden ja tulovirtojen kautta. Näen tämän erityisesti yrityksille kaivattuna piristysruiskeena harmaantuneeseen arkeen, Rautio sanoo.

Historian ensimmäinen Rovaniemen MM-ralli, Arctic Rally Finland, ajetaan 26.-28. helmikuuta.

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Kommentit: Tiedote

 


Facebook kommentit